Cautare

577 de rezultate pentru "isj arges" (2.95 secunde)
Printre PRM-istii care au ales doctrina conservatoare se numara: filiala Constanta, filiala din Prahova a PRM, filiala Buzau, organizatia Gorj si filiala Arges.
Totodata, in teritoriu vor mai candida pentru Verzi avocata Paula Iacob intr-un colegiu din Sibiu, si avocatul Nicolae Cladoveanu in Arges.
De asemenea, el a anuntat ca Florin Calinescu va candida din partea PNL intr-un colegiu din judetul Arges, Dida Dragan va candida intr-un colegiu din Sectorul 2 al Capitalei, iar Mihai Pocorschi va candida intr-un colegiu din judetul Tulcea.
Foarte putin, comparativ cu judetul Teleorman, unde s-au alocat 326 de miliarde, cu judetele Vrancea si Constanta - unde sunt cate 327 de miliarde, Arges - cu 330 de miliarde.
Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita Botosani Braila Brasov Buzau Caras Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Olt Prahova Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Vaslui Valcea.
Dupa ce a punctat faptul ca si la Summitul de la Praga SUA, UE si NATO au subliniat importanta strategica a regiunii Marii Negre, presedintele Romaniei si-a adus din nou aminte ca a indeplinit functia de comandant de nava si a evocat, pe scurt, experientele limita la care a fost supus impreuna cu echipajele pe care le-a comandat atunci cand a avut de infruntat un incendiu la bordul navei "Arges", un bombardament atunci cand se afla la comanda navei "Crisana" sau dificultatile de a strabate stramtori atunci cand era comandantul navei "Biruinta" de 157 de mii tdw.
In aceeasi situatie ca in Dolj se gasesc si conducerile organizatiilor liberale din judetele Timis, Sibiu, Arges, Braila, Arad, Olt, Ialomita, Suceava, Cluj, Bistrita, Neamt, precum si din Sectorul 5.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, inaintea Comitetului Executiv al PSD ce se desfasoara in localitatea Calinesti, Arges, ca provocarea unei crize guvernamentale prin scoaterea sau iesirea PSD de la guvernare nu intereseaza nici PD-L, nici PSD.
Consiliul National al PSD a decis, la Arges, sa ramana la guvernare, chiar daca aceasta solutie va afecta destul de mult campania prezidentiabilului Mircea Geoana.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a afirmat la inceputul sedintei de la Calinesti, Arges, ca presedintele Basescu ar intentiona sa preia parghiile Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) pentru a influenta rezultatul alegerilor prezidentiale.
Decizia lui Constantin Simirad de a sustine candidatura lui Traian Basescu la prezidentiale este "cantecul de lebada", in politica, pentru presedintele Consiliului Judetean Iasi si "tradare pe fata, iar tradarea se plateste", a declarat, sambata, la Golesti, judetul Arges, liderul PSD, Mircea Geoana.
De asemenea, ministerul Turismului a mai cumparat produse electronice de la SC Calin SRL Curtea de Arges, cu 23.790, 48 de lei, in conditiile in care firma le luase cu 15.667,28 de lei, aplicand un adaos de 8.123,2 de lei.
Dupa ce s-a intretinut timp de 20 de minute cu cei doi generali, Basescu a pornit spre Qalat, unde sunt cantonati militarii romani din Batalionul 33 Curtea de Arges.
"Va pleca un delegat catre Inspectoratul de Politie al Judetului Arges si voi transmite acelasi document si consiliului municipal, care se va intalni in sedinta pentru desemnarea pe aceasta perioada a unui inlocuitor", a declarat prefectul Georgescu.
Dumitru Codreanu a declarat ca este membru al PRM din 1994, singurul formatiune din care a mai facut parte fiind Partidul Comunist Roman. Acesta a fost exclus marti din partid, impreuna cu vicepresedintele Lucian Bolcas, Corneliu Bichinet (Vaslui) si Marian Fulga (Arges).
"Cine v-a oprit ca pe 3 martie, cei 13 initiatori sa mergeti in arestul IPJ Arges cu un proiect de dispozitie, sa-l semneze primarul Solomon pentru delegarea de competente catre unul dintre cei doi viceprimari?", s-a intrebat retoric Raducanoiu.
Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, a sustinut in Senat o declaratie politica pe tema afirmatiilor agresive ale unui deputat ucrainean referitoare la revenirea pe cale naturala a Insulei Maican la teritoriul Romaniei.
Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, a adresat o intrebare Ministrului Afacerilor Externe, Teodor Baconschi. Obiectul intrebarii: Codul de Conduita al U.E.-E.D.A.
De asemenea, vom da un mesaj foarte clar colegilor nostri de la Arges, deoarece intalnirea este la Pitesti, care se afla intr-o batalie care a devenit tipica pentru Romania anului 2010:
In aceeasi zi, seful statului a facut deplasari in judetul Arges, unde a vizitat societatea Dacia-Renault, in judetul Teleorman, la Rosiori de Vede, unde a avut o intalnire cu reprezentanti ai autoritatilor locale si la Alexandria, unde a participat la un miting electoral.
google-analytics.com